Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΥΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ

Ονομάζομαι Δερβίσης Ανδρέας , είμαι Γεωπόνος με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διασφάλιση Ποιότητας και έχω ξεκινήσει την Διδακτορική μου έρευνα στο τμήμα της Μελισσοκομίας του ΑΠΘ με επιβλέποντα καθηγητή τον κ. Θρασυβούλου Ανδρέα.

Το θέμα της έρευνας μου είναι: « Καταγραφή των προϊόντων ζύμωσης του μελιού και προσδιορισμός των ποιοτικών χαρακτηριστικών τους».
Είναι η πρώτη επιστημονική έρευνα που γίνεται σε πανελλήνιο επίπεδο και η προσφορά σας θα είναι ανεκτίμητη καθώς μέσα από αυτή την καταγραφή θα μπορέσουν να αναδειχθούν τα προϊόντα σας και η περιοχή σας που τα παράγει.

Θα ήθελα να παρακαλέσω όσοι μελισσοκόμοι ασχολούνται με προϊόντα ζύμωσης μελιού (κρασί από μέλι ,υδρόμελο, οινόμελο, τσίπουρο από μέλι, μουντοβίνα, ρακόμελο κ.α. ) να επικοινωνήσουν μαζί μου ώστε να βοηθήσουν στην καταγραφή και ανάδειξη αυτών των προϊόντων.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δερβίσης Ανδρέας

Εmail : geopand@otenet.gr
andreas1@agro.auth.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου