Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΝΕΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ

Με την απόφαση με αριθμό 142/2010 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λιβαδειάς εγκρίθηκε στις 06/03/2010 το καταστατικό του συλλόγου, που ιδρύθηκε και λειτουργεί με έδρα τον Αλίαρτο Βοιωτίας, με την επωνυμία, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΩΝ ΝΟΜΩΝ «ΤΟ ΚΟΥΒΕΛΙ», σύμφωνα με το οποίο σκοποί του είναι:
1. Η ηθική εξύψωση των μελών του συλλόγου
2. Η δια παντός νομίμου μέσου προάσπιση των επαγγελματικών συμφερόντων τους
3. Η ανάπτυξη πνεύματος συναδέλφωσης και αλληλεγγύης μεταξύ αυτών
4. Η μελέτη, προστασία, υποστήριξη, αναγνώριση και κατοχύρωση των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των μελών στην κοινωνία και πολιτεία
5. Η προαγωγή και ανάπτυξη της μελισσοκομίας, δια μέσου των εκ της πολιτείας θεσπιζόμενων νόμων, διαδικασιών και λειτουργιών
6. Η επισήμανση πηγών και στόχων, η καλλιέργεια και προβολή αυτών, ώστε να αποφέρουν οικονομικά οφέλη και ανάπτυξη της μελισσοκομίας και διατάσσονται τα νόμιμα.
Λιβαδειά 19/07/2010

Μετά από ψηφοφορία των 22 μελών του συλλόγου εξελέγη 5μελή διοικούσα επιτροπή και τρία αναπληρωματικά μέλη αποτελούμενη από:
1. Ιουλία Καταλειφού, Πρόεδρος
2. Λάμπρο Κώνστα, Αντιπρόεδρος
3. Κωνσταντίνο Σταμούλη, Γραμματέας
4. Βασιλική Μαυροειδή, Ταμίας
5. Ελένη Παναγιώτου, μέλος
6. Κωνσταντίνο Γατή, αναπληρωματικό μέλος
7. Παναγιώτη Τσιγαρίδα, αναπληρωματικό μέλος
8. Ευάγγελο Μπαλόκα, αναπληρωματικό μέλος.

Σήμερα ο αριθμός των μελών έχει φτάσει στα 54 και οι εγγραφές δεν σταματούν εδώ. Για όσους μελισσοκόμους και φίλους της μέλισσας αντιπροσωπεύουν οι παραπάνω προσδοκίες και στόχοι του συλλόγου, οι πόρτες είναι πάντα ανοιχτές και φυσικά χρειαζόμαστε νέους ανθρώπους και φρέσκες ιδέες. Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στην Πρόεδρο κυρία Ιουλία Καταλειφού στα τηλέφωνα 22680 23866, 6974507926.

1 σχόλιο:

  1. Σας εύχομαι καλή πορεία στον αγώνα σας !!! εύχομαι να τα κάνετε 1000 τα μέλη και όχι μόνο! Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή